Product Details

Tangerine kwarts

89.00 Incl. BTW

Tangerine kwarts

Deze sprankelende Tangerine kwarts zorgt voor blijdschap en energie. Als je deze kwarts in je buurt neerzet zal je merken dat je eigen energie niveau zal stijgen. Voel je je verdrietig, heb je last van emotionele balast en wil je je gewoon simpelweg weer wat lichter voelen dan is deze steen heel geschikt voor jou.

Klik hier voor de video van deze steen.

Sroll naar beneden voor meer informatie

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Tangerine kwarts

Tangerine kwarts werkt opbeurend, opwekkend en helpt je om goed voor jezelf te zorgen. De steen geeft energie als je je moe of futloos voelt. Voel je je gejaagd dan kan deze steen er ook voor zorgen dat je je rustiger gaat voelen. Indirect werkt deze steen ook bevorderlijk bij een hoge bloeddruk.

Cadeau doen

Wil je deze steen cadeau doen dan zorgen wij uiteraard voor een mooie verpakking. Wil je er een persoonlijke boodschap bij doen dat behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden. Je vind op deze pagina een video van de steen. Al is het misschien nog fijner om een kijkje te komen nemen in de winkel. Klik hier voor onze openingstijden

Chakra’s voor deze steen

Tangerine kwarts werkt op het: wortel (1e), heiligbeen chakra (2e), zonnevlecht (3e).

Oorsprong

Deze Tangerine kwarts is gevonden in Brazilië en danken hun kleur aan de aanwezigheid van hematiet en water tijdens de groei. Hematiet bestaat voornamelijk uit ijzer en ijzeroxiden. In combinatie met water gaat hematiet roesten, dit proces heeft de oranje kleur aan het kwartskristal gegeven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tangerine kwarts” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *