Product Details

Angel Wing Calciet

75.00 Incl. BTW

Op zoek naar Zielenrust? De Angel wing Calciet zorgt voor diepe rust tot op zielsniveau. Een steen die licht door laat op bepaalde plekken en donkerder geel kleurt op andere vlakken. Wat scherpe randjes en kloofjes, je moet een beetje breken om het licht binnen te laten. Kan jij ondersteuning gebruiken om dat de weg die je gaat net even iets te zwaar voelt dan je wenst. Laat je helpen door deze krachtige steen.

Wil je een beter beeld krijgen van deze steen? Wij bieden je dagelijks de service om te videobellen via WhatsApp. Op deze manier kun je op verschillende manieren de steen bekijken en zowel bij daglicht als bij kunstlicht.

Laat het ons weten, bel 06-41488696.

Scroll naar beneden voor meer informatie over deze edelsteen. Onder het kopje extra informatie vind je de afmeting en het gewicht.

Slechts 1 resterend op voorraad

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Lindenhorst Edelstenen & Mineralen

Angel Wing Calciet

Logo lindenhorst

Angel Wing Calciet uit Mexico is een zeldzame steen met een zeer hoge vibratie die de zielenster-, sterrenpoort- en andere hoge kruinchakra’s stimuleert, zodat er spiritueel licht binnenkomt. Angel Wing Calciet maakt afstemming mogelijk op goddelijke energie, hogere leiding en verhoogde bewustzijnsniveaus. Hij neemt je mee naar het hart van Alles Wat Is en helpt je te herinneren wat er gebeurt, zodat je spiritueel sneller kunt groeien.

Onze edelstenen zijn te zien en te voelen in onze boetiek. Kom langs of maak een afspraak voor video bellen. We vertellen je er graag over.

Eigenschappen

    • De steen van de zielenrust
    • Zorgt voor geestelijke energie en waakzaamheid
    • Ideaal voor medidaties
    • Hoort bij de navel(2e)  en de kruinchakra (7e)

Extra informatie

Gewicht 1.2 kg
Afmetingen 14 × 9 × 10 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Angel Wing Calciet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *