Product Details

Peridot Oorbellen zilver

59.00 Incl. BTW

Peridot Oorbellen zilver

Geef je outfit een unieke uitstraling met deze peridot oorbellen die een perfecte mix zijn van chic en speels! Deze oorbellen zijn niet alleen geschikt voor een zomerse dag, maar ook voor een fancy gelegenheid waar je graag de show steelt. Met hun opvallende kleur en speelse design, zijn deze oorbellen een absolute must-have.  Dus, of je nu op het strand ligt of een cocktailparty bijwoont, deze oorbellen geven jou de speelse en stijlvolle uitstraling die je verdient!

De zilveren oorhangers hebben facet geslepen edelstenen. De edelstenen zijn druppel vormig met een afmeting van 9 x 7 mm.

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Peridot Oorbellen zilver

Peridot, ook wel bekend als olivijn, is een prachtige edelsteen met een diep groene kleur die doet denken aan de natuur en de energie van moeder aarde. Deze steen wordt vaak geassocieerd met vernieuwing, groei en transformatie. Deze bijzondere Peridot Oorbellen zijn een feest om te dragen.

Peridot heeft een sterk energetisch veld dat verbonden is met het hartchakra en kan helpen bij het openen en zuiveren van dit chakra. Door het hartchakra te activeren en in balans te brengen, kan peridot zorgen voor een diepere verbinding met onszelf en anderen, en kan het helpen bij het loslaten van blokkades die ons ervan weerhouden om lief te hebben en ons open te stellen voor het leven.

Peridot wordt ook wel gezien als een steen van welvaart en overvloed, en kan helpen bij het manifesteren van onze verlangens en het aantrekken van succes en voorspoed. Het is een krachtige steen die ons kan helpen bij het vinden van onze innerlijke kracht en het realiseren van onze volledige potentie.

Kortom, peridot is een prachtige steen die ons kan helpen bij het vinden van balans, harmonie en overvloed in ons leven, terwijl het ons verbindt met de natuurlijke energieën van de aarde en het universum.

Verzending

Bij het verzenden van jouw bestelling hechten wij enorm veel waarde aan betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Wanneer jij een bestelling bij ons plaatst, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt verwerkt en verzonden. Onze ervaren medewerkers gaan met de grootste zorgvuldigheid te werk om ervoor te zorgen dat jouw pakketje veilig en onbeschadigd bij jou aankomt.

Wij werken samen met gerenommeerde verzendpartijen om er zeker van te zijn dat jouw pakketje tijdig en op de juiste plaats wordt afgeleverd.

Wij begrijpen hoe belangrijk het voor jou is om jouw bestelling snel en betrouwbaar te ontvangen en daarom doen wij er alles aan om dit mogelijk te maken. Kortom, bij ons kun je rekenen op een zorgvuldige, betrouwbare en snelle verzending van jouw bestelling.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peridot Oorbellen zilver” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *