Product Details

Placeholder

Spirit kwarts

35.00 Incl. BTW

Spirit Kwarts

Kleine aantrekkelijke uitvoering van de spirit kwarts. Fonkelende steentjes in je gezichtsveld. Ideaal voor op je nachtkast, of tijdens de yoga of meditaties.

Klik hier voor een video van deze steen

 

lengte 5 cm

breedte 5 cm

hoogte 4 cm

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Spirit kwarts

Cactuskwarts of spiritkwarts is een speciale groeivorm van kwarts waarbij een groter stuk kwarts of een kwartspunt bezaaid is met kleine puntjes. De meeste cactuskwarts is amethist maar het komt ook voor bij citrien, rookkwarts en bergkristal.

Het is uiteraard niet te achterhalen welke koning, keizer of kerkelijke hoogheid de Cactuskwarts het eerst in het openbaar heeft gedragen. Maar de bijzondere eigenschappen werden direct herkend en de Cactuskwarts werd langzaam maar zeker steeds meer gebruikt als toevoeging in sieraden en ter versiering van ornamenten. De geneeskrachtige eigenschappen van de Cactuskwarts werd door toeval ontdekt. En ook niemand weet wanneer dit exact heeft plaatsgevonden. Het belangrijkste is dat de krachten waren opgemerkt en op waarde geschat werden. Hierdoor kunnen we vandaag de dag nog steeds de vruchten daarvan plukken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spirit kwarts” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *