Product Details

Amethist hartje

36.00 Incl. BTW

Amethist hartje

Dit fabelachtige hart, gevormd uit de diepste tinten van Amethist, is meer dan een geschenk; het is een symbool van rust en spirituele verrijking. Met zijn serene energie kalmeert het hartje de ziel en brengt het evenwicht in het tumult van het dagelijkse leven.

Geef dit Amethist hartje aan iemand speciaal om een vleugje elegantie en diepte aan hun leven toe te voegen. Of het nu een verjaardag, jubileum, of gewoon een liefdevol gebaar is, dit sprankelende edelsteentje spreekt de taal van rust en innerlijke vrede.

Dit hartje heeft een doorsnee van 7cm

Uitverkocht

Vergelijk

Deel

Beschrijving

Amethist hartje

🌟 Laat liefde stralen met ons betoverende Amethist hartje, het perfecte geschenk voor een rustige ziel! 🎁💜

Duik in de diepe paarse pracht van de Amethist, een edelsteen doordrenkt met rust en spirituele kracht. Dit hartvormige juweeltje is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bron van sereniteit en evenwicht.

Geef dit Amethist hartje als cadeau en laat de ontvanger baden in de kalmerende energie van deze edelsteen. Of het nu gaat om een bijzondere gelegenheid, een jubileum of gewoon zomaar, deze sprankelende creatie zal elke gelegenheid verheffen.

Bezoek onze edelstenenwinkel in Dordrecht en ontdek de tijdloze schoonheid van Amethist. Geef een cadeau dat niet alleen schittert, maar ook diepgang en positieve energie toevoegt aan het leven van je dierbaren. 💎💖 #AmethistHartje #EdelstenenWinkelDordrecht #SprankelendeLiefde

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amethist hartje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *