Product Details

Armband Lapis Lazuli

13.95 Incl. BTW

Armband Lapis Lazuli

Dit betoverende armbandje is als een stukje magie dat je met je meedraagt. De lapis lazuli kralen stralen met een diepe, mysterieuze blauw tint, en ze zijn als kleine sterren die je elke dag begeleiden.

Het lapis lazuli armbandje is niet alleen een sieraad, maar ook een symbool van wijsheid en innerlijke rust. Het herinnert je eraan om te blijven dromen en te streven naar je doelen, net zoals de sterren aan de nachtelijke hemel.

Draag dit armbandje en voel hoe de rustgevende energie van lapis lazuli je omarmt. Het is als een oase van sereniteit in de drukte van het dagelijks leven, en het brengt balans en harmonie in je wereld. 🌠

Laat dit lapis lazuli armbandje je eraan herinneren dat je de schoonheid en de kracht van de kosmos in je draagt. Het is een uniek stuk dat je outfit verrijkt en je dagelijkse avonturen verlicht met zijn prachtige schittering. 🌟💙

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: LHL026-3 Categorieën: ,

Deel

Beschrijving

Lindenhorst Edelstenen & Mineralen

Lapis Lazuli

Logo lindenhorst

Lapis Lazuli armbandje

Leuk hip verstelbaar boho armbandje goldplated op messing.

Lapis Lazuli ontstaat bij de metamorfose van kalk en marmer. Door de aanwezigheid van ijzer ontstaan ook Pyriet insluitsels. Lazuriet (Lapis Lazuli) komt meestal in vormeloze brokken of korrelig voor. De vormeloze brokken worden meestal met de juweliers benaming Lapis Lazuli aangeduid. Meestal is het geen echt mineraal, maar gesteente, waarvan men de bestanddelen met het blote oog of met de microscoop duidelijk kan onderscheiden. Meestal is het een mengsel van witte Calciet (vaak dolomitisch), waarvan de vlekken of strepen met het blote oog te zien zijn, lichte pyroxenen en amfibolen, mineralen uit de sodalietstreek, Lazuriet en korrelige Pyriet. We hebben voor het gezicht te maken met een blauwe steen met ‘goud’ of ‘zilveren’ adertjes. Het donkerblauw wordt gevormd door de dicht tegen elkaar liggende lazuurkorrels, die hun kleur danken aan moleculair verbonden zwavel, die dus eigenlijk het pigment vormt.

Hardheid: 5-6
Soortelijk gewicht: 2.7-2.9
Samenstelling: Na8S(AlSiO4)6
Edelsteen groep: Veldspaat
Plaats van herkomst: Afghanistan, Chili, Birma, China

Lapis Lazuli stimuleert verlichting en bevordert het werken met dromen en paranormale vermogens en maakt spirituele reizen gemakkelijker. Hij draagt sterrenzaden in zich, die hij in je energie ‘plant’, waardoor je je weer gaat beseffen dat je een universeel wezen bent en niet slechts van de aarde. Dit kristal creëert dus meer bewustzijn en groei. Hij reinigt de vijfde en zesde chakra’s, hierdoor kun je inzichten beter uiten of uitleggen en zo bewustzijn helpen te verhogen.

In onze winkel zijn alle stenen te zien. Kom vrijblijvend langs of bel voor een video afspraak. We vertellen je er graag over.

Eigenschappen

  • Innerlijk inzicht
  • Waarheidsgetrouwe communicatie
  • Daadkracht
  • Werkt op je Derde oog (6e) en keelchakra (5e)

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Armband Lapis Lazuli” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *