Nieuw binnen

Handgemaakte sieraden met edelstenen

In onze winkel vind je een grote collectie aan handgemaakte sieraden met edelstenen. Op onze webshop staat een kleine selectie. Kom gerust langs in onze winkel om de totale collectie te bekijken.

Recencies

Wat klanten zeggen over onze producten

Beschermende stenen

Heb jij teveel last van je omgeving en wil je graag je eigen energie nog beter bewaken? Dan is de Labradoriet jouw steen.

Labradoriet

Labradoriet
65.00 Incl. BTW

Bekijk hier de video van deze steen.

Een mooie veelzijdige labradoriet met een geslepen en een ruwe kant. Mocht je van beide houden dan kan je wisselen met neerzetten.

Scroll naar beneden voor meer informatie over deze edelsteen.

Labradoriet

Labradoriet
59.00 Incl. BTW

Bekijk hier de video van deze steen.

Een mooie veelzijdige labradoriet die wel goed opvalt maar niet al te groot is.

De afmeting van deze steen is 11cm hoog, 9cm breed en 3cm diep.

Scroll naar beneden voor meer informatie over deze edelsteen.

Waterman Sterrenbeeld Kaars – Clean Cotton

Waterman Sterrenbeeld Kaars – Clean Cotton
27.50 Incl. BTW

Deze prachtige Waterman Edelsteen Kaars met Labradoriet edelsteen is speciaal gemaakt voor iedereen met het sterrenbeeld Waterman als zijn of haar sun, moon of rising sign. Een waterman is geboren tussen 20 januari en 18 februari.

Waterman helpt graag anderen en ziet altijd mogelijkheden en kansen. Deze prachtige Labradoriet beschermt het energieveld van een Waterman tegen negatieve invloeden. De steen vermindert ook angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen.

Je sterrenbeeld is onderdeel van wie jij bent, en daar mag je trots op zijn. Plaats de Waterman Sterrenbeeld Kaars in een ruimte waar je vaak bent om je aan je dagelijkse intenties te herinneren.

Onze Waterman Edelsteen kaars is gemaakt van 100% ecologische sojawas (soy wax). Deze wax is plantaardig, geheel biologisch afbreekbaar en bevat ook geen giftige stoffen. Deze unieke kaars bevat 1 houten lont voor een ultieme sfeerbeleving en bevat het zachte en licht frisse aroma ‘Cotton Breeze’.

Ken je iemand die jarig is in deze periode? Dan is het ook leuk om deze Waterman Edelsteen Kaars cadeau te geven!

 • Waterman – 20 januari en 18 februari
 • 100% ecologische sojawas
 • 40+ branduren
 • Natuurlijke aromatherapie

Oorbellen Labradoriet

Oorbellen Labradoriet
37.95 Incl. BTW

Wij hebben een grote collectie aan sieraden  in onze winkel kom gerust kijken, elke donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we open van 10.00 tot 16.00.

Jouw sterrenbeeld

Zoek je jouw geboortesteen of wil je iemand een heel persoonlijk cadeau geven dan hebben wij hier alles voor je op een rijtje gezet.

Sterrenbeeld Kreeft Armband – Rozenkwarts

Sterrenbeeld Kreeft Armband – Rozenkwarts
19.50 Incl. BTW

Deze prachtige Rozenkwarts edelsteen armband past bij het sterrenbeeld Kreeft en is dus speciaal voor iedereen geboren tussen 21 juni en 22 juli.

Kreeft is discreet, liefdevol, tolerant, mondig en toegewijd. Kreeft heeft veel te bieden en zal familie of vrienden nooit in de steek laten. De zachte energie van deze Rozenkwarts versterkt de liefde die Kreeft voelt. Ook helpt het Kreeft om van zichzelf te houden en te accepteren zoals hij of zij is.

Je sterrenbeeld is onderdeel van wie jij bent, en daar mag je trots op zijn. Draag de Sterrenbeeld Kreeft Armband om je aan je dagelijkse intenties te herinneren. Deze armband is met haar prachtige Rozenkwarts edelsteen kralen en gouden bedeltjes makkelijk te combineren met andere acessores en iedere outfit.

Ken je iemand die jarig is in deze periode? Dan is het ook leuk om deze Kreeft Sterrenbeeld Armband cadeau te geven!

Deze edelsteen armband is ook zeer geschikt als je een Kreeft moon of rising sign hebt. 

 • Kreeft – 21 juni en 22 juli
 • Hoge kwaliteit edelstenen
 • 2 bedeltjes
 • Luxe velvet beschermzakje

Citrien (Kundalini)

Citrien (Kundalini)
64.50 Incl. BTW

Citrien geeft een milde, opbeurende energie waardoor je je bewustzijn kunt verruimen. Deze Citrien uit Congo is zeldzaam en uit zich als kleine kristalletjes om de punt heen. De energie is krachtig. De honing kleur wordt veroorzaakt door ijzer. Onze Kundalini Citrien is onbehandeld. De afmeting: 8cm hoog, 7 cm breed, 6cm diep

Klik hier voor een video van deze steen.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Mookaiet

Mookaiet
599.00 Incl. BTW

Robuuste krachtige mookaiet

Deze imposante steen past in een grote ruimte waar hij heel de kamer zal vullen met zijn indrukwekkende uitstraling. Mookaiet behoort tot de Jaspis familie, een steen die zorgt voor beter aarden en daarnaast een echt pronkstuk in je omgeving.

De afmeting van deze steen is 55cm hoog, 37cm breed en 25cm diep

Stier Sterrenbeeld Kaars – Clean Cotton

Stier Sterrenbeeld Kaars – Clean Cotton
27.50 Incl. BTW
Available: 1

Stier Sterrenbeeld Kaars – Clean Cotton

Stier Sterrenbeeld Kaars – Clean Cotton
27.50 Incl. BTW

Deze prachtige Stier Sterrenbeeld Kaars met Jade edelsteen is speciaal gemaakt voor iedereen met het sterrenbeeld Stier als zijn of haar sun, moon of rising sign. Een Stier is geboren tussen  20 april en 20 mei.

Stier is attent, toegewijd, betrokken, stabiel, eerlijk en staat bekend om zijn of haar geduld. Deze prachtige Jade is een beschermende steen en trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Jade brengt ook het hartchakra in evenwicht en zorgt voor vrede en kracht. Een “droomsteen” die negatieve gedachten en prikkelbaarheid loslaat en de geest verzacht.

Je sterrenbeeld is onderdeel van wie jij bent, en daar mag je trots op zijn. Plaats de Stier Sterrenbeeld Kaars in een ruimte waar je vaak bent om je aan je dagelijkse intenties te herinneren.

Onze Stier Edelsteen kaars is gemaakt van 100% ecologische sojawas (soy wax). Deze wax is plantaardig, geheel biologisch afbreekbaar en bevat ook geen giftige stoffen. Deze unieke kaars bevat 1 houten lont voor een ultieme sfeerbeleving en bevat het zachte en licht frisse aroma ‘Cotton Breeze’.

Ken je iemand die jarig is in deze periode? Dan is het ook leuk om deze Stier Edelsteen Kaars cadeau te geven!

 • Stier – 20 april en 20 mei
 • 100% ecologische sojawas
 • 40+ branduren
 • Natuurlijke aromatherapie

Meest verkocht

Hieronder vind je een overzicht van de populairste stenen. Kom langs in onze winkel om jouw favoriet persoonlijk te komen bekijken.

Ons you tube kanaal

Kijk op ons you tube kanaal voor video opnames van onze collectie