Nieuw binnen

Handgemaakte sieraden met edelstenen

In onze winkel vind je een grote collectie aan handgemaakte sieraden met edelstenen. Op onze webshop staat een kleine selectie. Kom gerust langs in onze winkel om de totale collectie te bekijken.

Recencies

Wat klanten zeggen over onze producten

Beschermende stenen

Heb jij teveel last van je omgeving en wil je graag je eigen energie nog beter bewaken? Dan is de Labradoriet jouw steen.

Oorbellen Labradoriet

Oorbellen Labradoriet
37.95 Incl. BTW

Wij hebben een grote collectie aan sieraden  in onze winkel kom gerust kijken, elke donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we open van 10.00 tot 16.00.

Labradoriet hanger

Labradoriet hanger
59.50 Incl. BTW

Labradoriet hanger, Madagascar – Zilver 925

Lengte inclusief zilver: 3 cm

Labradoriet hartjes

Labradoriet hartjes
19.95 Incl. BTW

Wil je een beter beeld krijgen van deze steen? Wij bieden je dagelijks de service om te videobellen via WhatsApp. Op deze manier kun je op verschillende manieren de steen bekijken en zowel bij daglicht als bij kunstlicht.

Laat het ons weten, bel 06-41488696.

Scroll naar beneden voor meer informatie over deze edelsteen.

Labradoriet

Labradoriet
329.00 Incl. BTW

Indrukwekkende kleurschakeling is van alle kanten terug te vinden in deze imposante labradoriet. Als je een echte blikvanger zoekt in je woonkamer of werkkamer waar niemand om heen kan, dan is deze steen voor jou bedoeld.

De afmeting van deze steen is 21cm hoog en 16cm breed en 10cm diep

Klik hier voor een video van deze steen.

Scroll naar beneden voor meer informatie over deze edelsteen.

Jouw sterrenbeeld

Zoek je jouw geboortesteen of wil je iemand een heel persoonlijk cadeau geven dan hebben wij hier alles voor je op een rijtje gezet.

Amethist Oorbellen

Amethist Oorbellen
51.95 Incl. BTW

Amethist oorhangers

Amethist facet oorhangers – 8×13 mm – zilver 925.

Door de opvallende kleur wordt Amethist veelal tot favoriete edelsteen vernoemd. Amethist wordt gekleurd door ijzer: de kleur van de Amethist varieert van lichtpaars tot donkerpaars. In de middeleeuwen werd Amethist ook gezien als bisschopsteen en zou magische krachten bezitten. Amethist vormt zich vooral in geoden, door vulkanische gasbellen veroorzaakte holtes in gesteente.

 

Carneool broekzaksteentje

Carneool broekzaksteentje
2.50 Incl. BTW

Carneool is een krachtige bondgenoot om in te schakelen wanneer je belangrijke actie moet ondernemen. De steen geeft je moed om de sprong te wagen en je te wijden aan een nieuw pad..

Carneool

Carneool
19.50 Incl. BTW

Carneool is een krachtige bondgenoot om in te schakelen wanneer je belangrijke actie moet ondernemen. De steen geeft je moed om de sprong te wagen en je te wijden aan een nieuw pad. Afmeting van deze steen is cm hoog 5cm breed en 3cm diep.

Klik hier voor de video van deze steen.

Spirit kwarts

Spirit kwarts
62.00 Incl. BTW

Spirit Kwarts

lengte 9 cm

breedte 8 cm

hoogte 5 cm

Meest verkocht

Hieronder vind je een overzicht van de populairste stenen. Kom langs in onze winkel om jouw favoriet persoonlijk te komen bekijken.

Ons you tube kanaal

Kijk op ons you tube kanaal voor video opnames van onze collectie