Nieuw binnen

Handgemaakte sieraden met edelstenen

In onze winkel vind je een grote collectie aan handgemaakte sieraden met edelstenen. Op onze webshop staat een kleine selectie. Kom gerust langs in onze winkel om de totale collectie te bekijken.

Recencies

Wat klanten zeggen over onze producten

Beschermende stenen

Heb jij teveel last van je omgeving en wil je graag je eigen energie nog beter bewaken? Dan is de Labradoriet jouw steen.

Labradoriet hanger

Labradoriet hanger
59.50 Incl. BTW

Labradoriet hanger, Madagascar – Zilver 925

Lengte inclusief zilver: 3 cm

Oorbellen Labradoriet

Oorbellen Labradoriet
37.95 Incl. BTW

Wij hebben een grote collectie aan sieraden  in onze winkel kom gerust kijken, elke donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we open van 10.00 tot 16.00.

Waterman Sterrenbeeld Kaars – Clean Cotton

Waterman Sterrenbeeld Kaars – Clean Cotton
27.50 Incl. BTW

Deze prachtige Waterman Edelsteen Kaars met Labradoriet edelsteen is speciaal gemaakt voor iedereen met het sterrenbeeld Waterman als zijn of haar sun, moon of rising sign. Een waterman is geboren tussen 20 januari en 18 februari.

Waterman helpt graag anderen en ziet altijd mogelijkheden en kansen. Deze prachtige Labradoriet beschermt het energieveld van een Waterman tegen negatieve invloeden. De steen vermindert ook angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen.

Je sterrenbeeld is onderdeel van wie jij bent, en daar mag je trots op zijn. Plaats de Waterman Sterrenbeeld Kaars in een ruimte waar je vaak bent om je aan je dagelijkse intenties te herinneren.

Onze Waterman Edelsteen kaars is gemaakt van 100% ecologische sojawas (soy wax). Deze wax is plantaardig, geheel biologisch afbreekbaar en bevat ook geen giftige stoffen. Deze unieke kaars bevat 1 houten lont voor een ultieme sfeerbeleving en bevat het zachte en licht frisse aroma ‘Cotton Breeze’.

Ken je iemand die jarig is in deze periode? Dan is het ook leuk om deze Waterman Edelsteen Kaars cadeau te geven!

 • Waterman – 20 januari en 18 februari
 • 100% ecologische sojawas
 • 40+ branduren
 • Natuurlijke aromatherapie

Labradoriet

Labradoriet
329.00 Incl. BTW

Indrukwekkende kleurschakeling is van alle kanten terug te vinden in deze imposante labradoriet. Als je een echte blikvanger zoekt in je woonkamer of werkkamer waar niemand om heen kan, dan is deze steen voor jou bedoeld.

De afmeting van deze steen is 21cm hoog en 16cm breed en 10cm diep

Klik hier voor een video van deze steen.

Scroll naar beneden voor meer informatie over deze edelsteen.

Jouw sterrenbeeld

Zoek je jouw geboortesteen of wil je iemand een heel persoonlijk cadeau geven dan hebben wij hier alles voor je op een rijtje gezet.

Stier Sterrenbeeld Kaars – Clean Cotton

Stier Sterrenbeeld Kaars – Clean Cotton
27.50 Incl. BTW
Available: 1

Stier Sterrenbeeld Kaars – Clean Cotton

Stier Sterrenbeeld Kaars – Clean Cotton
27.50 Incl. BTW

Deze prachtige Stier Sterrenbeeld Kaars met Jade edelsteen is speciaal gemaakt voor iedereen met het sterrenbeeld Stier als zijn of haar sun, moon of rising sign. Een Stier is geboren tussen  20 april en 20 mei.

Stier is attent, toegewijd, betrokken, stabiel, eerlijk en staat bekend om zijn of haar geduld. Deze prachtige Jade is een beschermende steen en trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Jade brengt ook het hartchakra in evenwicht en zorgt voor vrede en kracht. Een “droomsteen” die negatieve gedachten en prikkelbaarheid loslaat en de geest verzacht.

Je sterrenbeeld is onderdeel van wie jij bent, en daar mag je trots op zijn. Plaats de Stier Sterrenbeeld Kaars in een ruimte waar je vaak bent om je aan je dagelijkse intenties te herinneren.

Onze Stier Edelsteen kaars is gemaakt van 100% ecologische sojawas (soy wax). Deze wax is plantaardig, geheel biologisch afbreekbaar en bevat ook geen giftige stoffen. Deze unieke kaars bevat 1 houten lont voor een ultieme sfeerbeleving en bevat het zachte en licht frisse aroma ‘Cotton Breeze’.

Ken je iemand die jarig is in deze periode? Dan is het ook leuk om deze Stier Edelsteen Kaars cadeau te geven!

 • Stier – 20 april en 20 mei
 • 100% ecologische sojawas
 • 40+ branduren
 • Natuurlijke aromatherapie

Celestien

Celestien
180.00 Incl. BTW

Celestien

Dit grote stuk celestien neemt een prominente plek in je omgeving in. Celestien zorgt er voor dat je beter gaat communiceren met de spirituele kant in je zelf. In balans betekent niets anders dan met beide benen op de grond staan en je bewust zijn van het groter geheel in deze wereld. Celestien helpt je daarbij. Daarnaast zorgt celestien voor een betere nachtrust. De afmeting van deze steen is 16cm hoog, 17cm breed en 14cm diep.

Klik hier voor de video van deze steen.

Scroll naar beneden voor meer informatie over deze edelsteen.

Citrien Hanger

Citrien Hanger
17.95 Incl. BTW

Citrien (gebrande Amethist) hanger, 925 Sterling zilver. Citrien: 1cm. Totale lengte: 2cm.

Sterrenbeeld Vissen Armband – Amazoniet

Sterrenbeeld Vissen Armband – Amazoniet
19.50 Incl. BTW

Deze prachtige Amazoniet edelsteen armband past bij het sterrenbeeld Vissen en is dus speciaal voor iedereen geboren tussen 19 februari en 20 maart. 

Vissen is spiritueel, zachtaardig, rustig, dromerig, artistiek en intuïtief. Vissen gaat uit van het goede in de mens en houdt niet van conflicten. Deze prachtige Amazoniet werkt beschermend en brengt balans en harmonie in het leven van Vissen. Het zorgt voor innerlijke rust en helpt bij het creëren van een beter zelfbeeld.

Je sterrenbeeld is onderdeel van wie jij bent, en daar mag je trots op zijn. Draag de Sterrenbeeld Vissen Armband om je aan je dagelijkse intenties te herinneren. Deze armband is met haar prachtige Amazoniet edelsteen kralen en gouden bedeltjes makkelijk te combineren met andere acessores en iedere outfit.

Ken je iemand die jarig is in deze periode? Dan is het ook leuk om deze Vissen Sterrenbeeld Armband cadeau te geven!

Deze edelsteen armband is ook zeer geschikt als je een Vissen moon of rising sign hebt. 

 • Vissen – 19 februari en 20 maart
 • Hoge kwaliteit edelstenen
 • 2 bedeltjes
 • Luxe velvet beschermzakje

Meest verkocht

Hieronder vind je een overzicht van de populairste stenen. Kom langs in onze winkel om jouw favoriet persoonlijk te komen bekijken.

Ons you tube kanaal

Kijk op ons you tube kanaal voor video opnames van onze collectie